Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

"ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ"

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα όταν μια ιδέα γίνεται πραγματικότητα, όταν ένας στόχος επιτυγχάνεται.

Η ιδέα για την έκδοση του βιβλίου είχε δημιουργηθεί μήνες πριν. Αυτές τις μέρες, μετά από πολλούς κόπους, αναβολές, συζητήσεις και σχέδια, το βιβλίο έφτασε σ’ όλα τα βιβλιοπωλεία.

«ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ» είναι ο τίτλος του κι οι εκδόσεις «ΠΑΡΟΥΣΙΑ» του Βασίλη Χατζηιακώβου συνέβαλαν αποφασιστικά στο να πάρει σάρκα και οστά, ενώ ο Στέργιος με τον Νίκο Μπατσιούλα, ανέλαβαν το δύσκολο έργο της προώθησής του.

Την προσεχή Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου –ναι, ναι τη μέρα που όλα τα ΜΜΜ έχουν 24ωρη απεργία– στις 8 το βράδυ, στο βιβλιοπωλείο των Ν. & Σ. Μπακατσιούλα (Πανόρμου 83), θα κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση, παρουσίαζοντάς το σ’ όλους εκείνους που θα αφηφίσουν τις δυσκολίες στη μετακίνηση και θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Χρονιάρες μέρες είναι κι αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος για να βγούμε απ’ τα σπίτια μας, αυτός είναι κι ο λόγος που μ’ ενθουσίασε η ιδέα για την παρουσίαση μέσα στις γιορτές. Να βρεθούμε, να γνωριστούμε, να τα πούμε, να γελάσουμε, να γευτούμε απ’ τους σπιτικούς κουραμπιέδες της Έφης, να πιούμε και κανένα κρασάκι (θα έχει και αναψυκτικά, μη σας νοιάζει!)

Η παρουσία σας θα μου δώσει μεγάλη χαρά και θα είναι μια ευκαιρία, όχι μόνο να συναντηθούμε από κοντά, αλλά να μετρήσουμε πόσο οι ψηφιακές «φιλίες» αντέχουν να κυκλοφορήσουν, εκτός απ’ το διαδίκτυο και στους μποτιλιαρισμένους δρόμους.

Σας περιμένω όλους!

12 σχόλια:

  1. @Vam μου, σ' ευχαριστώ!... Θα χαρώ να σε δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα "σκίσω τις σάρκες μου" για να προλάβω να έρθω!...
    Μη φύγετε, έρχομαι!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έγραψα στο blog μου ως απάντηση σε σχόλιό σου, αλλά το ξαναγράφω κι΄ εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στην παρουσίαση και σ' αυτό καθ' αυτό το βιβλίο, πολλές επανεκδόσεις και γρήγορα μάλιστα!

    Εξώφυλλο με πολλές υποσχέσεις δε!

    Καλή Επιτυχία Ευάγγελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Green μου, θα σε περιμένουμε!... Προχοχή στην κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Penelope: Σ' ευχαριστώ πολύ!... Από το στόμα σου και στων... αναγνωστών τ' αυτί! Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή επιτυχία εύχομαι, οι προσπάθειες όλων όσων θέλουν να δημιουργήσουν κάτι, πρέπει να ανταμείβονται.
    Ενα βιβλίο, ξέρεις, θα μείνει στο ράφι αφού διαβαστεί, αλλα όσα μας έδωσε θα νομίζουμε πως τα 'χουμε ξεχάσει κι αυτά, μα θα ειναι μέσα μας κι ας μην το παραδεχόμαστε.
    Αφου διαβάσω κάμποσο, θα μπορώ να το παίξω κριτικός :)
    Χάρηκα για τη γνωριμία. Καλό βράδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια για την πολύ ζεστή και συγκινητική παρουσίαση! Εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σου βιβλίο. Καλές γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα και αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Tzonako μου σ' ευχαριστώ πολύ για όλα! Η παρουσία σου στην εκδήλωση μου πρόσφερε μεγάλη χαρά κι επιβεβαίωσε τη φιλική σχέση που έχουμε αναπτύξει μέσα από το διαδίκτυο! Σου εύχομαι με τη σειρά μου τα καλύτερα, να εκπληρωθούν τα όνειρά σου και να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Βράχος: Κώστα μου σ΄ευχαριστώ! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα στην χτεσινή εκδήλωση. Η ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μας αγκάλιασε όλους! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές κι εύχομαι και συ να περάσεις καλές γιορτές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή